Web Tasarım

Firmanızın, kuruluşunuzun, şahsınızın, imajını, misyonunu ve vizyonunu tanıtma yollardan en etkililerinden birisid e size ait bir web sitesidir, bu bağlamda web sitenizin firmanız için en uygun şekilde tasarlanması, hızlı erişim sağlanabilmesi ve site ziyaretçilerini yormadan kolayca istediği bilgiye erişmesini sağlaması gerekmektedir.

 

Tasarımcı olarak ürünlerimizin fonksiyonel olmasının yanı sıra, kullanıcı açısından yeni bir deneyim yaratmasına önem veriyoruz.

 

Faaliyet alanınız ya da şirketinizin ihtiyaçları doğrultusunda farklı ve sıra dışı tasarımlara ya da iş odaklı, basit ama işlevsel tasarımlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Biz kurumsal imajınızı en iyi şekilde yansıtırken ihtiyaçlarınızı da aynı şekilde karşılayabilecek bir web sitesinin tasarlanmasında ve bu tasarımın hayata geçirilmesi aşamalarında size destek veriyoruz.

 

Her firmanın web`de farklı ihtiyaçları vardır. Genel olarak firmaların ilk etapta web sitesi yapımı veya yenilemesi gereken projeleri olabilir. Bu projeler şirketlerin isteklerine göre ciddi farklılıklar gösterdiği için, proje süre ve maliyet bilgileri firma ile yapılan ön toplantı sonrasında belirlenmektedir.

 

Tasarım aşamasında yapılan çalışmalar internette açacağımız geçici bir alanda yayınlanarak müşterimizin sürekli olarak yapılan çalışmaları takip etmesi ve herhangi bir aşamada müdahale etmesi imkanı sağlanır. Bu sayede müşterinin de istediği doğrultuda çalışmalar sonuçlandırılmış olur.