188 DİLDEN TERCÜME HİZMETİ

188`i Aşkın Dilden Simültane (Konferans) ve Resmi veya Özel; Ticari, Teknik, Hukuki, Edebi ve Tıbbi Her Türlü Tercümeler, Deneyimli Profesyonel Çevirmen Kadrosu ile Acil ve Titizlikle Yapılmaktadır. YEMİNLİ TERCÜME BÜROSU TASTİKİ, NOTER TASDİKİ, APOSTİL VEYA KONSOLOSLUK TASTİKLİ OLARAK VERİLMEKTEDİR.

Yıllık sözleşmeli veya aylık abonmanlı tercüme hizmeti : Bir personel maliyetine tüm dillerden hizmet alabileceğiniz gibi, bir personelin aylarca çevirebileceği tercümeleri birkaç günde tercüme etme imkanına da sahip olacaksınız.

Simültane ve sözlü tercümanlık hizmeti: Seminer, konferans ve eğitici toplantılarınızda hedefinize en iyi şekilde ulaşabilmeniz için tüm dillerden iletişim sorunlarınıza kısa sürede çözüm üretilmektedir.

Simültane cihaz ekipmanlarının temini ve kurulması: Seminer, konferans ve eğitim toplantılarınızda cihaz satın alma veya cihaz bulma derdinize uygun fiyatlarla teknik hizmet verilerek istediğiniz kapasiteyi karşılayacak cihazlar kiralanmaktadır.

Sözlü tercümanlık hizmeti: Dilini bilmediğiniz için ılıtışım kuramadığınız kişi veya kuruluşlarla iletişiminiz sağlanıp, ikili görüşmeleriniz amaca uygun şekilde yapılmaktadır.

Dizgi Baskı Hizmetleri: Tercümelerinizi yaptırıp başka yerlerde dizgi yapılmasında meydana gelen hataları yok edip, sizi kontrol derdinden kurtarıyoruz. Broşür, katalog, dergi ve her türlü baskı tasarım ve resim çalışmaları hizmete sunulmaktadır. Ayrıca matbaa işlemlerinizde baskı öncesi kontroller yapılıp, istenilen kalite de bastırılmaktadır.